U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Elk parasol is...

- leverbaar in een lengte tot 6 meter

- volledig door ons gemaakt dus 100% Dutch design

- leverbaar met de hoogste kwaliteit doek 

- bij ons welkom tijdens de maanden dat u geen gebruik maakt van uw parasol

- leverbaar met LED-spots inclusief afstandsbediening

 

Bamboost Parasol met RVS frame

Bent u toe aan een unieke parasol van topkwaliteit? Dan is dit het model wat perfect bij u past!  

Een inklapbare Bamboost Parasol is eenvoudig bedienbaar. Met een hoogwaardig draaimechanisme draait het doek rond de hoogste nok. Hier hangt het beschermt door een dikwandig RVS dak. De parasol kan geplaatst worden in een verplaatsbare parasolvoet óf naar een parasolvoet die is weggewerkt in uw terras.  

U heeft vier jaar garantie op het doek. Dit heeft diverse behandelingen ondergaan. Daardoor is er een optimale bescherming tegen UV-straling en schimmel.  

 

 Bamboost Parasol met een frame van bamboe 

Natuurlijk bamboe als basis voor een Bamboost ParasolNatuurlijk bamboe als basis voor een Bamboost Parasol

Bamboe is een prachtig product. Een product met karakter. Elke paal is zo sterk als staal en heeft een unieke vorm.  Dit maakt elk parasol uniek. Bij de productie van elke parasol wordt zorgvuldig een goede match gezocht tussen elk stuk bamboe. De verbindingen worden handmatig gemaakt. Dit is een arbeidsintensief proces maar noodzakelijk om de hoogste kwaliteit te leveren.

Dit Bamboe model is semi-permanent. Aan het begin van het seizoen wordt het frame opgebouwd. In het najaar kan het frame weer in de berging (eventueel bij ons!). Voor de keuze van het doek zijn er diverse mogelijkheden. Graag adviseren wij u over de beste keuze.

De natuurlijke uitstraling past in elke tuin, terras of balkon.  

 

 Bamboost Parasol met een frame van (zwart) staal of hout

Het inklapbare modelHet inklapbare model

Dit model is verkrijgbaar als semi-permanent of inklapbaar model. Het slanke frame geeft een eigentijdse uitstraling. Gecombineerd met uw favoriete doekkleur voelt u zich direct thuis onder dit model.